top of page

RELATIEFOCUS

Aanbod

AANBOD

Alleen of samen

Gesprekken alleen

Mogelijkerwijs ben je niet happy in de relatie met je huidige partner en lukt het niet om in gesprek te komen met elkaar. Je zou wel graag samen gesprekken willen met een relatiecoach/therapeut. Jouw partner heeft hier echter geen behoefte aan. Alleen in gesprek gaan kan een positief effect hebben op jullie relatie. Door ander gedrag en denkwijze van jou kan jouw partner mogelijk getriggerd worden om eens mee te komen.

Het kan zijn dat je al meerdere relaties achter de rug hebt. Steeds gaat het mis en je begrijpt niet waarom. Gesprekken met de omgeving hebben tot nu toe geen inzicht gegeven. Je wilt graag uitzoeken wat nodig is om een lange duurzame relatie op te bouwen. 

Gesprekken samen met Frans en Ingrid

Het kan een verrijking zijn om als stel door twee mensen begeleid te worden, zeker als er specifieke man/vrouw thema’s spelen. Samen met mijn partner Frans van der Wijk (zie ook: tricomcoaching.nl) kunnen we stellen in begeleiding nemen. Dit kan vanaf het begin, maar ook later als er behoefte ontstaat. Frans en ik hebben samen de opleiding tot relatietherapeut gevolgd en hebben ervaren welke thema’s er kunnen spelen binnen een relatie.

Periodieke Relatie Check 

De positieve werking van preventief onderhoud is algemeen bekend.We gaan naar de tandarts voor controle van het gebit, de auto krijgt een periodieke keuring , de huisarts wordt geconsulteerd als er iets in het lijf hapert. Soms is er specifieke ondersteuning nodig om te leren elkaar als partners beter te begrijpen. 

 Het vreemde is dat het niet gebruikelijk is om relaties periodiek onder de loep te nemen. Daarom biedt Relatiefocus de mogelijkheid voor een Periodieke Relatie Check, zowel voor stellen die preventief willen werken aan de kwaliteit van hun relatie als voor stellen die lichte ongemakken of irritaties ervaren.

bottom of page